От юни 2018 може да намерите вече в търговската мрежа новите таблетки за тоалетно казане Lu-Blue и Lu-Green. WC таблетките са произведени от английската фирма "Easy Cleaning Solutions" (преименувана от "Jeyes") и заменят у нас досегашната серия таблетки с марка Bloo.

Ritex GmbH е типичното немско средно-голямо семейно предприятие. То произвежда презервативи и лубриканти с
първокласно качество в Германия от 1948.

SOS - Първа помощ за вашето здраве!

SOS продуктите за здраве ви помагат бързо и надеждно. Марката SOS® представлява серия от медицински изделия и продукти за здраве по фармацевтичните стандарти, с които можете бързо и надеждно да лекувате проблеми, свързани със здравето в ежедневието. Производител на марката SOS® е немската фирма Windstar Medical Group – лидер на пазара в Германия за продукти за здраве без рецепта.

Немската фирма Brauns Heitmann създаде първите и досега единствени по рода си кърпички с грижа за текстилите, специално разработени за сини дънки, с депо съдържащо истинска текстилна боя.

Соларните лампи на немската фирма Isotronic ни пренасят в страната на чудесата! Очарователните LED лампи създават една приятна светлина във вашата градина или тераса. Благодарение на висококачествени соларни клетки ежедневно зареждането се осъществява бързо и надеждно без допълнителни разходи за електричество. Осветлението е великолепно, подходящо за атрактивна декорация на градината и дома, за къмпинг или за създаване на прекрасна атмосфера при партита.