Марката SOS® представлява серия от медицински изделия и продукти за здраве по фармацевтичните стандарти, с които можете бързо и надеждно да лекувате проблеми, свързани със здравето в ежедневието. Производител на марката SOS® е немската фирма Windstar Medical Group – лидер на пазара в Германия за продукти за здраве без рецепта.

SOS® продуктовата гама включва над 50 артикула в категориите: уста и устни, топлинна терапия за мускули и тяло, грижа за кожата и ноктите, грижа за стомаха и червата и други SOS продукти решаващи проблеми свързани със здравето. Всички продукти са произведени на базата на последните научни постижения и осигуряват решения за здравето от най-високо качество.

Ефективността е на първо място

SOS асортиментът включва разнообразни продукти за здравето с ефективни концепции, които са се доказали в продължение на много години, или са били новоразработени въз основа на най-новите открития за научни изследвания. Повечето продукти на SOS действат по физичен начин. Те се характеризират с особено висока съвместимост и надеждна работа.

Качеството е ключът

Тъй като става въпрос за вашето здраве, ние сме се придържали разбира се към най-високите стандарти. С продукти на аптечно ниво, ние предлагаме решения за широк спектър от ежедневни здравословни проблеми. Повечето SOS продукти са медицински изделия или лекарства. За всички активни вещества, законодателството изисква проучвания за ефикасност.

Малки средства при нужда - за всяка домашна аптечка

Освен продукти за топлинна терапия против болки и напрежение SOS асортиментът включва и много надеждни малки помощници, като например продукти: за зарастване на рани, за киселини в стомаха, против диария, срещу главови въшки, за гъбички по ноктите, против мазоли и брадавици или медицински ефективни изделия за здравето на устната кухина. SOS продуктите предлагат още и решения в областта на медицинската грижа за кожата на тялото и грижа за краката.

SOS предлага много мощни продукти за облекчаване на симптомите и за предпазване на вашето здраве, като по този начин се оказват важна част от всеки дом и аптечка по време на пътуване.

SOS – Помощта е в основата на въпроса.

Когато в аптеките или в супермаркетите се намирате пред рафтовете на продуктите за здраве, вие с голяма вероятност се натъквате на асортимента на фирма Windstar Medical. Тази средна по големина компания е водещ доставчик на продукти за здравето и извън територията на аптеките. Портфолиото на фирма Windstar Medical обхваща над 500 артикула, част от които са например продуктите за здраве с марка SOS®. Windstar Medical има не само високи изисквания по отношение на качеството на продуктите и по работата за тяхното създаване, но и социална ангажираност. От юли 2014 г. компанията подкрепя деца, които спешно се нуждаят от помощ и то по-специално по проекти в Индия.

Допълнителна информация за всички продукти с марка SOS® можете да намерите тук:
https://www.s-o-s-bulgaria.com/about-sos
http://thbd-bg.com/index.php/bg/sos
https://www.facebook.com/soshealthproductsBulgaria/?fref=ts