Ritex GmbH е типичното немско средно-голямо семейно предприятие. То произвежда презервативи и лубриканти с първокласно качество в Германия от 1948. Освен с класическите и стандартни презервативи, компанията Ritex може да се похвали и с много постижения и иновации през последните години.

2015  ИНОВАЦИЯ: Ritex MAGIC – презервативите с най-естественото усещане, благодарение на лубрикант на водна основа

2016  ИНОВАЦИЯ: Ritex KINDERWUNSCH – първият лубрикант за двойки, които се опитват да заченат.

2017  ИНОВАЦИЯ: Ritex DELAY – презервативи за естествена издържливост

Ritex означава визия, иновации и дългогодишен опит в производството и разработването на продукти за семейно планиране в Германия!

Ъbersicht Export SB u Taschenpackung 1 Copy

Всички продукти се произвеждат в Германия с възможно най-високите сертификати за управление на качеството. Фирмата контролира качеството на своите презервативи допълнително и доброволно чрез независимия “Институт за изпитване на материали в Дармщат”  (публична институция за контрол на материалите ) . Резултатите от тестванията на кожната толерантност на Ritex презервативи и лубриканти е “отлична”, а известните Ökotest и Stiftung Warentest са с най-добри оценки за Ritex презервативи и лубриканти.

Стратегията на компанията е насочена към изграждане на иновативна и естествена концепция за семейно планиране, състояща се от три звена:

- Интимна лубрикация

- Фертилна подкрепа

- Контрацепция

КЛЮЧОВИ продукти, разработени от изследователската лаборатория на Ritex са интимните лубриканти HYDRO Sensitiv Gel и BIO лубрикантен гел.

Лубрикантът Ritex KINDERWUNSCH пък е уникален за пазара продукт, който спомага зачеването при двойки, които искат да забременеят. Презервативите MAGIC и DELAY са отличават от конкурентните на пазара кондоми с по-голяма влажност и специална форма с двоен пръстен, която спомага за удължаване на сексуалното удоволствие.

Всички продукти на Ritex може да откриете на нашата официална Интернет страница: www.thbd-bg.com и да закупите от нашия Онлайн магазин: www.tophomebrands.com

ritex delay teaser 2 design bild