Ritex лубрикант и масажиращ гел, Gel+ с Aloe Vera, 50 мл

Ritex лубрикант + масажиращ гел


Описание

Ritex GEL+

Ritex GEL + е гел лубрикант с алое вера - много специален спътник в интимни моменти. Водният гел осигурява много влага и подхранва кожата, което го прави подходящ за нежни и чувствени масажи в интимни райони. Нашият дерматологично тестван гел лубрикант може да се използва заедно с всеки кондом на Ritex и увеличава безопасното използване на презервативи със силно смазания филм.

Като лубрикантен гел, той е както pH неутрален, така и без оцветители и аромати. С лубрикантен и масажен гел - GEL + можете да се насладите на интензивни масажи по спокоен начин - защото висококачественият лубрикантен гел е водоразтворим, немазен и следователно лесно се измива.

Кое е толкова специалното за алое вера?

Алое вера, известно още като пустинната лилия, е ценено от много култури в продължение на хиляди години. Това не е изненада, тъй като растение, което расте и процъфтява в такива непригодни условия, трябва да има нещо специално в себе си.
Към днешна дата над 160 активни съставки в растението са доказани научно. Дори египетските царици Нефертити и Клеопатра оцениха овлажняващия ефект на екстракта от алое вера в грижата за кожата им. Едва наскоро сме преоткрили лечебния ефект на това пустинно растение. Особено в областта на грижата и козметиката, алое вера стана незаменимо като съставка в цяла гама от продукти.

  • Лубрикантен и масажиращ гел с Алое Вера за допълнителна грижа
  • Без парфюм и оцветители
  • pH- неутрален за кожата на лигавицата
  • С няколко награди за ОТЛИЧНИ резултати
  • Съдържание: 50 мл

Ritex GEL + може да се използва с всички презервативи на Ritex. Просто поставете от външната страна на презерватива, когато го използвате.
Голямо количество лубрикант може да намали шанса за зачеване. Ако се опитвате да забременеете, препоръчваме специално разработения лубрикант Ritex Kinderwunsch.