Създадена през 1997 год. като дистрибуционна компания "Глобол България" ООД фокусира своята дейност върху дистрибуцията на инсектициди, почистващи препарати и ароматизатори. През 2012 фирмата променя своето име на "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД (TopHomeBrands Distribution Ltd), което съответства на дейността ни - дистрибуция на топ марки стоки за дома.

С годините благодарения усилията на целия екип от служители и дистрибутори "Ти Ейч Би Дистрибюшън" ООД разширява своята дейност и в направления за дистрибуция на: торове, почвени и тревни смески, барбекюта на дървени въглища, разпалващи средства, уреди с ултразвук срещу вредители, домакински потреби и други.

В отделите на фирмата - управление, финаси, маркетинг и логистика работят млади, но опитни и амбициозни сътрудници.

Визия

Ти Ейч Би Дистрибюшън е модерна дистрибуционна фирма, която винаги е търсила и ще продължава да търси практичните решения за своите клиенти и партньори. Ние сме гъвкава организация, работеща в динамична среда, в която нашият екип се учи и обогатява ежедневно с нови познания и практически опит в областта на дистрибуцията, логистиката и търговията със стоки за бита. Нашата визия е насочена към възможността да задоволяваме винаги потребностите на клиентите ни към едно по–чисто, по-практично и по-устойчиво домакинство.

Мисия

 • Да предоставяме на нашите клиенти продукти и търговски услуги с най-високо качество.
 • Да изграждаме стабилни, дългосрочни взаимоотношения с бизнес партньорите си.
 • Да създаваме среда, която вдъхновява за отлични постижения във всичко, което правим.

Принципи

 • Хората са най-ценният ни капитал.
 • Фокусирани сме върху клиентската удовлетвореност.
 • Организацията ни на работа е гъвкава и опростена.
 • Ориентирани сме към постигане на бизнес резултати при ефективност на разходите.
 • Устойчивата печалба, постигната с грижа за бъдещето, е в основата на нашия успех.

Ценности

 • Лоялност и Почтеност
 • Отговорност
 • Уважение към всеки
 • Професионализъм
 • Отворени към промените

Дистрибуция

През 1998 е изградена широка мрежа от дистрибутори и търговски представители в цялата страна, която непрекъснато се разширява и утвърждава. Днес стоките на Ти Ейч Би Дистрибюшън достигат до 5000 точки в цялата страна. Продуктите ни се доставят във всички търговски вериги у нас : Metro, Billa, Kaufland, Praktiker, Mr. Bricolage, Фантастико, CBA, Трънчев, Коме, Hit, Дар, Bulmag, Park Markt, Masterhaus, Алати, Темакс, Bauhaus, Крез и др., както и в повечето аптеки ( Фрамар, Ремедиум) и дрогерии (Елитис) в цяла България. В традиционната дистрибуция при работа с търговци на едро и дребно и локални търговски обекти се прилага специална търговска политика.

През 2010 година Ти Ейч Би Дистрибюшън стартира и своите онлайн магазини: www.tophomebrands.com , www.simplicol.bg , чрез които стоките на фирмата, могат да бъдат поръчани от всяка една точка на страната и доставени до 2 работни дни. През 2022 година стартира и B2B онлайн магазина ни за работа с търговци на едро и дребно: https://www.thbd-bg.com/index.php/b2b

Логистика, транспорт

Доставките на стоки до нашите клиенти осъществяваме както с помощта на спедиторски фирми, така и със собствен транспорт.

Защо сме предпочитани от нашите клиенти?
Съчетанието от качествени стоки, отлична организация по доставките и добро обслужване на нашите клиенти, прави фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън предпочитан търговски партньор.

 

Склад 2014