Цветоулавящите кърпички и кърпичките за Супер бяло пране на HEITMANN са вече FSC-Mix сертифицирани.

Чисти победители - така можем да определим продуктите на HEITMANN pure, които бяха наградени от списание Lebensmittelzeitung като ТОП МАРКА 2022.

Това са: HEITMANN pure активен натрон, HEITMANN pure спрей за почистване с оцет и портокал, HEITMANN pure течна сода и HEITMANN pure сода на прах.

Ако искате да се наслаждавате на блестящо пране, обикновеният препарат за пране се оказва напълно недостатъчен. Някои дрехи и текстили поради естеството си изискват специална грижа. Такива например са функционалните материи и дрехите и завивките с пух и пера. За да запазят напълно дишащите си свойства и обем и същевременно да бъдат отново свежи, се препоръчва да се перат и третират със специален перилен препарат. 

Фирма THB Distribution вече е официален вносител и дистрибутор на продуките на немското предприятие Fr. Kaiser GmbH. С тази стъпка, дистрибуционната компания остава вярна на мисията си - да предоставя на своите клиенти качествени и екологични продукти за дома. 

Пазарният лидер Imprägnol е вече наличен и с формулировка без PFC. Компанията производител Brauns-Heitmann лансира продукта през есента на 2020, отговаряйки на нарастващото потребителско съзнание за опазването на климата и околната среда.