Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме желали да ви информираме за високото качество на продуктите за съдомиялни машини с марка Claro и Fit, които доставяме за България! На 29.07.16 немската фондация за проверка на качеството на стоките публикува последните си резултати от изпитание на без фосфатни препарати за съдомиялни мапини. От общо 8 тествани марки (сред които Somat i Finish) на почетното 2-ро и трето място са класирани марките Claro и Fit.

 

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме желали да ви информираме, че от началото на м. май 2016 към нашето продуктово портфолио се присъедини немската марка LotusGrill. Уникалните продукти на LotusGrill разпространени в над 60 държави вече и в България!
Най-бързото, безопасно, лесно за употреба и без мирис барбекю с различни размери и аксесоари вече! При това с невероятен дизайн в различни цветове. Готово за употреба само след 3-4 минути! Лесно за почистване в съдомиялна машина! 

Уважаеми клиенти и партньори,

В резултат на безупречната репутация и коректно отношение спрямо нашите клиенти и контрагенти вече за втора година фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД ( Top Home Brands Ltd.) получи сертификат "Коректна Фирма".

http://www.korektnafirma.com/show,2362,ti-ejch-bi-distribyushyn-ood

Благодарим за признателността!

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме желали да Ви информираме, че през месец януари 2016 г. фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД ( Top Home Brands Ltd.) бе отличена с удостоверение за най-високо качество на клиентското обслужване след проведено изледване на "Тайния клиент".

Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме искали да ви информираме, че през месец април 2015 година фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД ( Top Home Brands Ltd.) получи сертификат  „ Коректна фирма”.

http://www.korektnafirma.com/show,2362,ti-ejch-bi-distribyushyn-ood

Сертификатът Коректна Фирма съществува на европейския пазар от 2013 година. Проектът се изпълнява в България от фирма "Изследователски център на клиентските мнения" ЕООД след извършени  предварителни наблюдения в Интернет, благодарение на бързо развиващите се технологии, намесващи се и ясно изменящи вече съществуващите бизнес модели, поведението и реакциите на потребителите.

Признанието е резултат от усилията на целия колектив на фирма Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД, за което сме им изключително признателни и благодарни.

Благодарим и на всички наши клиенти и партньори, оценили високо качествата на продуктите ни и професионалнато ни отнощение към обслужването!

Високо ценим мнението и признателноста ви!

Управители на Ти Ейч Би Дистрибюшън ООД

В. Янева

Я.Янев

Насекоми и вредители и защита от тях с инсектицидните препарати от марките Aroxol и Exen

Насекомите и вредителите в бита се срещат най-често под формата на: молци, комари, мухи, хлебарки, мравки и гризачи. Борбата срещу тях се води с инсектицидни препарати ( препарати против насекоми и вредители), които обикновено изискват регистрационен режим.

Молци | Препарати против молци

Молците са летящи насекоми, които увреждат нашите любими дрехи. Най активно е тяхното нашествие през пролетния и есенния сезон, което съвпада със сезоннта смяна на дрехите. Молците увреждат непоправимо дрехите и затова защитата от молци е от първостепенна важност при съхранението на дрехи. За тази цел е небходимо да се изплзват препарати против молци. Съществуват различни препарати за защита от молци, като най ефективни са тези, които съдържат активно действащо вещество. Формата на препаратите за борба с молците е различна: аерозол, гел, ленти, таблетки. Най бързо отстраняването на молците се извършва с аерозол, дори и тяхното количество да е значително. Гелът и таблетките са също много ефикасни и предпочитани заради лесната им и безопасна употреба.

Многообразие от качествени препарати против молци с марка Aroxol може да намерите на: www.tophomebrands.com от където може да си поръчате утвърдени и регистрирани препарати.

Защитете надеждно вашите дрехите!

Комари | Препарати против комари

Комарите са летящи двукрили насекоми. Най-активни са в месеците юни- септември около водоеми и блатисти местности или след чести валежи от дъжд.Те са едни от най-опасните преносители на болести, поради факта, че засмукват кръв. По този начин влизайки в контакт с заразни организми лесно могат да пренесат заразата и към здрави организми. За защита от комари се предлагат разнообразие от препарати против комари като: аерозоли, електрически уреди/изпарители работещи с течност или таблетки и различни електронни уреди издаващи ултразвук или уреди генериращи високо напрежение.

Надеждни и регистрирани препарати с марката Aroxol и Exen може да намерите на: www.tophomebrands.com

За защита от комари с елетронни качествени уреди от Германия с марката Isotronic вижте повече тук: www.tophomebrands.com

Погрижете се сами за Вашето здраве!

Мухи | Препарати против мухи

Мухите са летящи насекоми, които са най-активни през периода май-октомври.

Те са опасни за нашето здраве, тъй като могат да станат причинители за заразни заболявания. Борбата с мухите се затруднява, поради тяхната голяма популация и затова трябва да се води постоянно и с подходящи инсектидни препарати. Най- ефективни препарати против мухи са аерозолите, лепящите ленти против мухи и ленти за залепване с инсектициден препарат.

За да защите надеждно дома си от досадните мухи Ви препръчваме регистрирани препарати с марката Aroxol и Exen: www.tophomebrands.com

Хлебарки | Препарати против хлебарки

Известни са повече от над 4000 вида хлебарки, като в България най-често срещаните видове са: германска, ориенталска и американска хлебарка. Тези три вида имат овална форма с гладко тяло и шест дълги, тънки крака, което им позволява да се скрият във всяка малка пукнатина и да се предвижват бързо по всякаква повърхност. Хлебарките са активни през цялата година. Заради опасността от пренасяне на зарази хлебарките трябва да се унищожават или прогонват. Борбата с хлебарките се води основно с инсектицидни препарати под формата на аерозоли, препарати с микрокапсули или капани за хлебарки с инсектициден препарат.

За прогонване на хлебарките използвайте електронни уреди с ултразвук под марката Isotronic, който може да намерите тук: www.tophomebrands.com

Мравки | Препарати против мравки

Мравките са дребни насекоми, живеещи организирано и признати за най-успешния вид колонизатори. Те живеят навсякъде и затова борбата с тези насекоми е много трудна, защото те са общество, с добре развити умения за оцеляване. Мравките са адаптивни, сменят пътищата си на преминаване, предават си информация и се размножават изключително бързо. Най-разпространените видове мравки в България са Фараоновите мравки. Те живеят в кооперации, постройки и сгради, близо до хората и тяхната храна, като най-активни са, когато температурите са по-високи от 10 С. В домове, блокове, заведения или складове, мравките изграждат мравуняка си на надеждно и недостъпно за човека място. Препоръчително е да се използват такива препарати, които влизайки в контакт с мравките да полепват по тях и по този начин инсектицидните препарати против мравки да проникнат в гнездото на царицата, която снася яйца и така да се унищожи цялото гнездо. Понякога мравките изграждат няколко гнезда така, че борбата с тях е дълга и продължителна. Препаратите за мравки най-често са под формата на аерозол, гел или на прах. За повече информация за изпитани и подходящи инсектицидни препарати против мравки под марките Aroxol и Exen вижте тук: www.tophomebrands.com

Мишки и плъхове | Препарати за мишки и плъхове| Уреди против гризачи

Гризачите, в частност най-вече мишките и плъховете нанасят големи вреди в домакинствата и в селското стопанство. Освен иконмическите загуби гризачите са приносители и на редица заболявания. Затова борбата с мишките и плъховете е от изключителна важност. В домакинствата защитата от гризачи най-често се осъществява с препарати за мишки и плъхове или с уреди против гризачи. Гризачите са много умни и обикновено храната или отровата в нея се пробва от най-възрасния и опитен член на семейството гризачи. След като не случи нищо опасно останалите гризачи консумират от хранителната примамка в препарата , в която най-често се поставя отровата. Затова повечето препаратите за мишки и плъхове не действат мигновенно, а действието им се проявява 3-4 дни след консумацията. По този начин се цели унищожаване на цялото семейство от гризачи. Съдържанието на опаковката на препарата за гризачи трябва да се разпределя на равни части, които да се поставят на точки на разстояния от 4 до 8 метра. Важно условие е препарата да не се пипа с ръце, понеже гризачите надушват човешката миризма и в такъв случай не консумират от отровата. Следи се дали консумацията на препарата продължава и се допълва, докато се установи, че гризачите вече не консумират. В повечето от препаратите за мишки и плъхове се добавя горчивата съставка Bitrex, която предотвратява консумацията на препарата от домашни любимци или деца.

За Вашата безопасна защита от гризачи Ви препоръчваме Exen препарат на гранули против мишки и плъхове: www.tophomebrand.com

В последно време се произвеждат и електронни ултразвукови уреди против гризачи. Тяхната цел е да прогонят мишките и плъховте от помещенията без да ги унищожават.

Такива уреди под марката Isotronic ще намерите тук: www.tophomebrands.com

 Погрижете се за Вашето здраве и безопасност!

BLOO – Изплакни и освежи !

Представяме Ви марката Bloo© – най-популярните на българския пазар таблетки за почистване на тоалетна чиния. Таблетките Bloo се произвеждат от водещия английски производител на почистващи препарати Jeyes. Простият метод на употреба (просто поставяте таблетката в тоалетното казанче) позволява таблетките да се използват в почти всички тоалетни казанчета за тоалетни чинии.

-         Обезпечават хигиенична чистота в тоалетната чиния при всяко сливане с вода

-         Освежават въздуха благодарение на ароматните вещества в състава на таблетките

-         Оцветяват водата в зависимост от цвета на таблетките в следните цветове: син, зелен, лилав, розов

-         Предотвратяват образуването на ръжда и варовик под ръба на тоалетната чиния.

Почистващи  таблетки Bloo за тоалетна чиния : това е удобно и икономично средство за поддържане и осигуряване на чистота и свежест в тоалетната чиния. Най-хигиенична употреба - таблетките и фолиото изцяло се разтварят във вода.Принципът на действие на Bloo е прост: таблетките постепенно се разтварят във вода. Една таблетка е разчетена за употреба в рамките на един месец. Предлагат се в следните варианти: зелени (2 бр), сини (2 бр.), двуфазна (1 бр.), лайм (2 бр.), цитрус (2 бр.), лилави ( 2бр.), розови ( 2бр.)

 

5 юли 2013 г. ;  Издание за хранителни продукти 33

 

100 успешни продукта

Марката на производителя срещу търговската марка. Конкуренцията става все по-ожесточена и пътищата на разпределение се променят: Докато Алди (Aldi) увеличава списъка с маркови артикули, то Едека (Edeka) и Реве (Rewe) се „въоръжават“ със собствени марки. Обаче Топ-100-марките в Германия успяха. Те успяха да разширят пазарния си дял през 2012 година и да привлекат купувачи. За това: сърдечни поздравления! Техните печеливши стратегии се разпростират от спецификацията на целевите групи през разширяване на марката до ценови промоции. Какви стратегии са избрали отделните производители и как за в бъдеще ще предложат на клиентите своите продукти - анализираме портретите на 100-те победители. Специалистът от Сдружението на потребителите Волфганг Адлварт е сигурен, че марковите артикули за клиентите и в бъдеще ще имат нужната притегателна сила в търговията. По време на дискусията на „Изданието за хранителни продукти“ той е в центъра на спорния въпрос между търговските марки и марките на производителите и показва как предлагащите маркови стоки могат да оцелеят в ожесточената конкурентна среда. От търговска гледна точка въпреки атрактивните търговски марки търговците не искат да се откажат от марковите артикули. Конкуренцията продължава, но топ-марките остават в топ-кондиция. Една от тези успешни марки, за която искаме да Ви разкажем е марката Simplicol - устойчиви бои за дрехи и текстил.

Топ-марки 2013

Издание за хранителни продукти

www.topmarke.net

    Simplicol  Устойчиви бои за дрехи                            Не само за черни овце

 

Просто оцветете

Цветовете ни правят щастливи! И боядисването става много лесно. В пералнята – просто, екологично и без опасност от алергии. В нашите текстилни бои с контролирано качество е събран опит от повече от 125 години.Освен това оцветяването не нанася вреда нито на пералнята, нито на следващото пране.

www.simplicol.bg

Simplicol устойчиви бои за дрехи и текстил

 

Ръст на купувачите

+148 000

Пазарен дял

+ 0,3 %

 

Цветовете предизвикват асоциации у хората. Който носи червени дрехи, често се смята за атрактивен и еротичен. Светло синьото от друга страна, означава лекота и прозрачност. С боите за текстил на марката Simplicol потребителите могат да оцветят своите дрехи по собствен вкус. И от това се възползва главно женският пол. „Нашата основна целева група са жените от 19 до 49 години“ - казва Ерхард Немет, Маркетингов директор на Браунс-Хайтман ООД (Brauns-Heitmann GmbH). Производителят от Варбург/ Германия иска да засили убеждението на младото поколение в неговите продукти и затова от две години засилва вирусния маркетинг. „Наред с всичко останало ние имаме профил – фирмена страница във Фейсбук, която се обслужва професионално. Тук имаме до сега почти 25000 харесвания“ - съобщава маркетинговият ръководител. Истинските фенове на боядисване със Simplicol бои за дрехи презентират на страницата на Фейсбук своите най-големи постижения в оцветяването. Сред тях са не само жълти тениски, розови рокли от мечтите и черни пуловери, но изненадващо и една лилава постелка за диван, зелени кецове и тюркоазена папка." Асортиментът на Браунс-Хайтман обхваща общо три цветови гами: трайните цветове се използват при ново боядисване или при пребоядисване или служат за освежаване на текстилни материали. Със Simplicol бои за възстановяване на цвета потребителите могат да запазят обезцветените от пране дрехи от старата колекция. Боите за боядисване на текстил са първият избор, ако желаете да получите трайно оцветяване. „Браунс-Хайтман“GmbH със Simplicol бои за дрехи по свои собствени данни е лидер на пазара в Германия в категорията бои за текстилни материали във всички магазини в търговията с продоволствени стоки и в дрогериите.

Само за първите 6 месеца на 2013 год. ръстът на купувачите в Германия се е увеличил с + 148 000, а пазарният дял с +0,3 %.

 

 

HEITMANN с нови продукти и през 2013

През 2013 година към известната марка Heitmann се присъединиха две нови продуктови линии:

      -Heitmann препарати за съдомиялни машини                                        

     - Heitmann перилни препарати (прахове и течни перилни препарати)

Разработването на новите продукти се дължи на успешно реализиран проект за сътрудничество между две известни европейски фирми производителки: Brans&Heitmann/ Германия и Mibelle Group/ Швейцария.

Продуктите се отличават с отличен дизайн и превъзходно качество.

 

ОСВОБОДЕТЕ СВЕЖЕСТТА !

Основана през 1877 г. във Великобритания, компанията JEYES има солидно наследство в разработването на ефективни и добре познати продукти и решения. Jeyes е компания, разработваща продукти по високи английски стандарти. Още през 1896г. получава Кралско поръчителство и от тогава до днес е горд доставчик на Кралското домакинство.Днес продуктите на компанията се продават в повече от 60 страни по целия свят.

 

Серията Bloo предлага максимална свежест за тоалетната в ненадмината гама от формати, цветове и аромати. Вече повече от 30 години, хората разчитат на Bloo да поддържа тоалетната им чиста, свежа и уханна между редовните й почиствания.

 

 

IMPRESAN 2 В 1 -  ДЕЗИНФЕКТАНТ + ОМЕКОТИТЕЛ

 

Вече не е нужно да използвате 2 отделни препарата - с Impresan 2 в 1 дезинфекцирате прането си на 99.99 % и в същото време го омекотявате.

Крайният ефект : хигиенично чисто пране с приятен свеж аромат

 

 

  • Имаме удоволствието да Ви представим нашия нов партньор - полския производител на тревни смески - Globalrass Sp. Z o.o. Благодарение на нашия нов доставчик, Глобол България успя да обогати асортимента си с нова група качествени вносни продукти - тревни смески за градина от разнообразен вид и с разнообразно предназначение.

Globalgrass Sp. Z o.o. е модерна фирма, с модерни и високопродуктивни машини, които гарантират сигурност и високо качество на опаковане. Globalgrass използва автоматична линия за опаковане на кутии и хартиени пликове. Ефективността на производителя е 30 тона продукт дневно. Стоките на фирмата са постоянно в процес на изпитване от Инспекция по семената и отговарят напълно на стандартите на Европейския съюз. Всяка партида от семена притежава сертификат за качество.
60% от тревните смески, които Globalgrass произвежда, са с произход от домашния вътрешен пазар. Това  дава силна позиция на фирмата на Европейския пазар. Останалите компоненти се внасят предимно от Дания и Канада.

Може да разгледате асортимента ни от фирма Globalgrass в раздел "За градината" от нашето продуктово меню.

 

За пръв път на пазара у нас - Дезинфектант за пране от експерта в чистотата Brauns-Heitmann

УБИВА ДО 99,99% ОТ БАКТЕРИИ, ГЪБИЧКИ, ВИРУСИ

Impresan дезинфектантът за пране е лидер на пазара в Германия. Ние го предлагаме на вас, защото сега безупречната хигиена на прането е по-лесно достижима от всякога.

Унищожете всички микроби, бактерии, вируси, акари!

Отстранете лошите миризми от Вашето пране!

Хигиенизирайте пералната си машина!