Препарат за почистване на кафемашини HEITMANN

HEITMANN препарат за почистване на варовик от кафемашини, 250 мл

PDFПечат
Артикул номер: 1012559
product description

Специалистът за фини дюзи и тръбички: отстранява сигурно и чисто варовика (калциевите и магнезиеви карбонати) от кафемашини, като го разтваря с помощта на чиста млечна киселина. Действа мигновено, без да изисква време за действие. Отстранява варовика без да оставя мирис и вкус. Висококачествените кафемашини имат много фини дюзи, тръбички и съединения. Обикновено почистващите препарати често не разтварят варовика напълно. Останалите варовикови частици след това могат да запушат или повредят машината. Редовната употреба на препарат против варовик осигурява дълга и енергоспестяваща работа на кафемашината. Без вредни амидосулфонови киселини.  Млечната киселина е напълно биоразградима

Употреба: Поставете 2,5 деления от препарата в мерителна кана. Разредете до 500 мл с вода и след това добавете в резервоара. Ако е необходимо, долейте вода до количеството, препоръчано от производителя на машината. Поставете достатъчно голям съд под отвора за изтичане на кафемашината. Внимание, течността е гореща! Включете програма за премахване на котлен камък съгласно инструкциите за употреба. Ако няма налична програма за отстраняване на котлен камък, оставете разтвора да изтече през отвора на кафемашината. Изплакнете резервоара за вода на машината с 1-2 пълни резервоара с вода. Моля, съблюдавайте инструкциите на производителя за употреба. HEITMANN препаратът за варовик е пазарен лидер в категорията за премахване на котлен камък от малки уреди по отношение на продажби и количества според пазарните данни на информацията от Resources (2019), Inc., САЩ.

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА: Като средно голяма компания за нас е много важно  устойчивото отношение към околната среда и ресурсите. Опаковката е от 92% рециклируем материал.

Баркод: 4062196125598 Бройки в кашон: 6