Препарат за почистване на млечни системи

HEITMANN препарат за почистване на системи за мляко, 250 мл

PDFПечат
Артикул номер: 1012560
product description

Кремообразната млечна пяна е мечта. Основното почистване с този препарат е изключително лесно. Подходящ е за почистване на интегрирани системи за мляко в напълно автоматични машини и за машини с външно разпенване на мляко. Колкото по-кремообразно и въздушно е горещото мляко в кафето, толкова по-устойчиви са и млечните остатъци в млечната система. Неприятните миризми и белезникавото покритие са непосредствените и видими последици. Просто се погрижете отново за безопасна хранителна хигиена. Почистващият препарат е специално разработен за млечни системи и премахва млечните мазнини, млечните камъни и млечните остатъци. При редовна употреба машините работят по-енергийно ефективно и по-дълго. Съставките на почистващия препарат на млечната система са биоразградими. За пет употреби. Разтваря наслагванията от мляко, без да оставя остатъци. Премахва неприятните миризми. Осигурява благоприятна хигиена. Биоразградим.

Употреба: За кафемашини с интегрирана система за мляко: Поставете 50 мл от почистващия препарат в контейнера за мляко и добавете 500 мл вода. Започнете процеса на почистване, както е описано в инструкциите за експлоатация на машината. След това изплакнете добре машината с чиста вода в съответствие с инструкциите. Накиснете също всички части, имащи контакт с мляко, в почистващ разтвор и изплакнете добре с чиста вода. За кафемашини с външно разпенване на мляко: Поставете 50 мл от препарата в частта за разпенване на мляко и го напълнете с вода. Оставете да действа 15 минути. След това изплакнете добре разпенвателя на мляко с вода. Съвети: Спазвайте инструкциите на производителя на кафемашината.

За околната среда: Като средно голяма компания за нас е много важно  устойчивото отношение към околната среда и ресурсите. Опаковката е от 92% рециклируем материал. Съдържание: 250 мл

Баркод: 4062196125604 Бройки в кашон: 6